KAD JE DOŠAO KUĆI POBESNEO JE ZBOG POTEZA SVOJE DEVOJKE: Igrica je bila UZROK SVEGA, a on je krenuo da...
Pobesne momak zbog video igrice, Foto: Printscreen / Tik Tok / memezerino

VIDEO

KAD JE DOŠAO KUĆI POBESNEO JE ZBOG POTEZA SVOJE DEVOJKE: Igrica je bila UZROK SVEGA, a on je krenuo da...

To nije bila samo zabava i dokolica za njega, imao je vredan račun na kome je zarađivao

Objavljeno:

U dokolici i želji da se malo zabave mnogi muškarci se okreću video igricama na kojima nekada provedu i po čitav dan. Iako mnogi misle kako je to čisto ubijanje vremena, činjenica je da na njima mnogi i odlično zarađuju.

Tome u prilog ide i jedan snimak koji se već duže vreme vrti društvenim mrežama, prikazujući šta može da proizvede brisanje naloga na takvim igricama.

Jedan momak je bukvalno bio na ivici nervnog sloma kada je saznao da je njegova devojka obrisala njegov nalog koji je napravio igrajući igrice, a čija vrednost iznosi 400.000 dolara. Muškarac je usnimljen kako ruši sve sa stola nakon saznanja da je nalog nestao.

Mnogi muškarci su zavisni od video igara a neki u njima vide i investiciju

Ovo nije, kako se navodi u objavi sa TikToka samo deo zabave za njega kao ljubitelja igrica, već je to bio i izvor njegovih prihoda koji mu je pomogao da sredi svoj život, kupi kuću i automobil. Posvećenost formiranju tog naloga bila je velika, a njegova devojka nije to mogla da razume i objasnila je kako je zapostavio njihovu vezu i malo vremena provodio sa njom zbog zavisnosti od video igara.

Kada se vratio kući i shvatio šta je učinila, devastirao je dom u trenutku besa a zatim i raskinuo sa tadašnjom devojkom. Godine ulaganja i posvećenosti toj za njega investiciji, bačene su u "vodu", a iako je pokušavao da ponovo stane na noge i da se normalizuje to je bilo teško jer mu se srušio ceo svet.

Momak je nakon ovoga totalno poludeo
Momak je nakon ovoga totalno poludeofoto: Printscreen / Tik Tok / memezerino

U objavi se navodi da osim što je izgubio vredan račun, izgubio je ljubav i devojku kojoj je verovao. Mnogi su rekli kako se momak devojci kasnije izvinio, ali da je njen potez zaista bio neprihvatljiv i da nije ispala fer prema njemu. Drugi su osudili ovo ponašanje rekavši da deluje kao zavisnik od droge.

- Da li je ona živa?

- Znao je da može da se izloguje i reinstalira igru..

- Sve to zbog samo jedne igrice?

- Ova veza je gotova..

- Zbog ovoga nikome ne treba dati šifru, ja je nisam dao ni supruzi ni deci...niko je ne zna bili su neki od komentara.

Iako su neki napadali devojku rekavši kako je prešla sve granice i da treba da poštuje nešto što je za njenog partnera vredno, drugi su rekli da je takvo ponašanje odraz nezrelosti i da je devojci trebalo odavno to da bude crvena zastavice. Na kraju, neki su objasnili kako je po sredi šala i da je devojka unapred sve osmislila što je i snimala telefonom.

BONUS VIDEO:

49:03

REDAKCIJA 22.05.2024. 2. DEO

(Espreso / Srećna republika / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.